Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung lanceert home cinema systemen, waaronder de HT-E6750W

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2012, 15:12 Categorie3D

Samsung introduceert een nieuwe lijn multifunctionele Home Entertainment Systemen die volgens de fabrikant zelf sublieme beeld- en geluidskwaliteit de huiskamer in moeten brengen. Via de nieuwe Samsung home cinema systemen moet het eenvoudig zijn allerlei soorten bestanden en content weer te geven.

Zo krijg je toegang tot een grote hoeveelheid applicaties via Samsung Apps, kun je eenvoudig YouTube video’s afspelen, kun je internet radiostations beluisteren en kun je natuurlijk ook 3D Blu-ray en Blu-ray films afspelen. Daarnaast zoek je naar een vakantie of plaats je een update op Facebook via de ingebouwde webbrowser, download je een app of check je het weerbericht op Buienradar.

Via de Samsung AllShare Play-functie wissel je alle content op je smartphone, camera, laptop of tablet draadloos uit met het home cinema systeem. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je vakantiefoto’s via je TV te bekijken. Wil je tussendoor je favoriete playlist op je smartphone luisteren dan kan dit draadloos via de speakers van het systeem. Samsung heeft naar eigen zeggen extra aandacht besteed aan de geluidskwaliteit. Het Home Entertainment Systeem HT-E6750W (1330 Watt, 7.1 channel system) is het eerste systeem waarin Samsung digitale versterker-technologie combineert met buizenversterkers. Het grote voordeel moet vervolgens een kraakhelder en natuurlijk geluid zijn.

De Samsung Home Entertainment Systemen zijn per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 1.299 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.