Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert DCS-222K home cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2012, 14:46 CategorieHome cinema sets

Pioneer introduceert een nieuw home cinema systeem dat een goede home cinema kwaliteit gecombineerd met verschillende features naar de huiskamer moet brengen. De 5.1-kanaals DCS-222K met satellietluidsprekers combineert volgens Pioneer een aantrekkelijke look met een degelijk geluid.

De DCS-222K beschikt over redelijk wat interessante features, waaronder opwaardering tot 1080p, geluid en beeld afspelen en rippen via de USB poort, flexibele luidsprekeropstelling, en betere surround sound en een hoger volume dankzij de 5 Speaker Modes. Bovendien beschikt de home cinema set over een opname- en scorefunctie voor de karaoke avonden. De DCS-222K speelt bijna elk schijftype af en is compatibel met DivX, JPEG, mp3 en WMA – ongeacht of je bestanden op een disc of USB stick staan. Via de mini-jack aan de voorzijde sluit je eenvoudig je draagbare muziekspeler aan. Ook is het mogelijk CD’s rechtstreeks op een USB stick of schijf rippen in mp3 formaat.

Dankzij een krachtige versterker en interne Dolby Digital decoder moet dit systeem een rijk geluidspalet produceren en daarbij simuleert de 5 Speaker Mode de 5.1 surround sound door surroundkanalen digitaal af te stemmen op het mediatype dat wordt afgespeeld. De Advanced Sound Retriever functie moet muziekbestanden zoals MP3 en WMA verbeteren en geeft ze weer in hun oorspronkelijke kwaliteit en diepte.

De 5.1-kanaals DCS-222K home cinema set is volgens Pioneer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige thuisbioscoop die toch subtiel genoeg is voor een kleine ruimte. Het heeft vijf compacte satellietluidsprekers voor de klank vooraan (midden, links en rechts) en de surround sound, plus een subwoofer. Samen hebben ze een vermogen van 38 W x 4 + 75 W x 2 (midden en subwoofer).

De DCS 222K is te koop vanaf april 2012 voor een adviesprijs van 249 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.