Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Optoma introduceert de PK301+ Pocket Projector

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2012, 17:14 CategorieProjectors

Optoma heeft naar eigen zeggen de Pico projector PK301 nog beter weten te maken door de lichtopbrengst ongeveer te verdubbelen. De nieuwe variant heeft de naam PK301+ meegekregen en is een personal projector met een heldere en hoge resolutie LED output die met een ingebouwde media “player” geschikt is voor thuisgebruik maar vooral ook voor onderweg.

De  Pico PK301+ heeft afmetingen van 120 x 70 x 30mm (BxDxH) en neemt dus niet meer ruimte in dan de gemiddelde smartphone, maar is toch in staat om een beeld te projecteren van meer dan 350cm zonder zelf maar gebruik te hoeven maken van een stopcontact. Uitgerust met een een intern RAM geheugen en dus de mogelijkheid om de meeste bestanden direct vanaf een Micro SD card te kunnen lezen, kun je zeer eenvoudig allerlei content inladen en afspelen zonder dat een PC of notebook nodig is.

Ondanks dat de PK301+ compact is en 235 gram weegt is deze voorzien van een hoop inputs en outputs zoals mini HDMI, USB en VGA. Het is eenvoudig om de projector aan te sluiten op een iPad, iPod, iPhone, smartphone, digitale camera of een mobiel gaming toestel. 

De Optoma Pico PK301+ projector is beschikbaar vanaf 25 april 2012.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.