Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe introduceert compleet personaliseerbare Connect ID TV’s

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2012, 19:47 Categorie3D

Loewe stond al bekend als een TV fabrikant die je eindeloze mogelijkheden biedt om je TV naar eigen wens samen te stellen maar aan het woord ‘eindeloos’ wordt vandaag een nieuwe definitie gegeven. De Connect ID serie van Loewe is namelijk beschikbaar in maar liefst 1.260 unieke designmogelijkheden. Volgens de fabrikant moet er voor iedereen wat tussen zitten.

Als eerste stap heb je de keuze uit de grootte van je TV. De Connect ID serie komt in een 32 inch, 40 inch, 46 inch en later dit jaar 55 inch schermformaat. Daarnaast kun je kiezen voor de kleur van de behuizing; zwart, wit, zilver, beige, groen en oranje. Deze kleuren kunnen vervolgens gecombineerd worden met een wit hoogglans of zwart hoogglans afwerking van het frame rondom het display. Nu de kleurstelling bepaald is kun je natuurlijk ook nog beslissen hoe de TV geplaatst moet worden. Zo kun je kiezen voor een voet, een standaard of wandbeugel. Ook intern is er nog wat naar eigen wens af te stellen zoals de internet harddisk recorder.

Naast alle personaliseerbare features beschikken de modellen in de Connect ID serie over technische specs die moeten zorgen voor een hoogwaardige beeldkwaliteit. Alle modellen zijn uitgerust met een Full HD LCD display met een 200Hz frame rate, 3D weergave (actief 3D), een digitale tuner, twee CI+ modules, drie HDMI ingangen, en twee USB poorten. Ook krijg je toegang tot het Smart TV platform van Loewe waar je eenvoudig bestanden kunt delen binnen je thuisnetwerk, diverse media kunt afspelen en online video’s kunt bekijken. De TV’s zijn te bedienen middels de normale afstandsbediening op een applicaties voor je smartphone of iPad.

Zoals we van Loewe kennen is ook een goede audiokwaliteit van groot belang. Alle modelle zijn dan ook voorzien van breedbandluidsprekers aan de voorzijde en bij de 40 inch en 46 inch modellen worden hier twee woofers aan toegevoegd. Dit moet de modellen een totaalvermogen geven van 80 Watt.

De modellen tot 46 inch uit de Connect ID serie zijn vanaf mei beschikbaar, het 55 inch model zal in de herfst pas verschijnen. De prijzen variëren van 1.499 euro voor het 32 inch model tot 2.899 euro voor het 55 inch model.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.