Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG start eigen betaalplatform voor Smart TV apps

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2012, 16:51 CategorieLcd en led tv's

LG heeft gisteren tijdens de Nederlandse perspresentatie van haar nieuwe TV line-up aangekondigd met een betaalplatform te komen waar consumenten applicaties kunnen kopen voor op de Smart TV’s van de fabrikant. Zo kun je binnenkort films huren of games kopen via LG’s Smart TV platform.

Het betaalplatform moet één centraal punt worden waarop consumenten aankopen via hun Smart TV kunnen doen. Het grootste deel van de applicaties die LG aanbiedt zijn gratis maar voor bepaalde diensten, geavanceerdere games en bepaalde informatie moet betaald worden. In plaats van de betaling in de app bij de betreffende leverancier te doen wil LG met één platform komen. Dit betaalplatform kan dan gekoppeld worden aan een bankrekening, iDEAL account of PayPal account zodat je snel en veilig betalingen kunt doen.

LG zorgt er vervolgens voor dat het geld bij de betreffende organisatie achter de applicatie terecht komt. Wanneer het platform gelanceerd zal worden voor de nieuwe LCD TV line-up en plasma TV line-up van de fabrikant is nog niet bekend.

Bron: Emerce

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.