Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Korting op hifi luidsprekers en home cinema systemen bij Teufel

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2012, 19:16 CategorieActies

Twijfel je nog over een luidsprekersysteem of home cinema set? Dan is dit wellicht het duwtje in de rug dat je nodig hebt. Teufel heeft namelijk de komende weken speciale kortingsacties waarmee je tot 10 procent korting krijgt op alle producten die de fabrikant voert. Met Pasen krijg je zelfs 15 procent korting op het gehele assortiment.

Teufel heeft een aantal kortingscodes beschikbaar gesteld waarmee je flink wat korting kunt krijgen op je aankoop. Zo krijg je tot en met 30 april 10 procent korting wanneer je een bestelling van minimaal 399,99 euro plaatst. Wanneer je minder besteed krijg je een korting van 7 procent. Kun je snel beslissen dan kun je zelfs 15 procent korting krijgen tijdens de Paasdagen. Onderaan dit artikel vind je de kortingscodes en een link naar de Teufel website.

Benieuwd naar welke producten je kunt aanschaffen? Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe LT 2 R High Definition “5.1 set L”. Deze is tijdens de Paasdagen niet te koop voor 1.599,99 euro maar voor 1.359,99 euro. Ook kun je kiezen voor het nieuwe high-end System 7 THX Select 2 home cinema systeem. De normale prijs van dit systeem bedraagt 2.599,99 euro maar met de 15 procent korting betaal je maar 2.209,99 euro. Ook voor de kleinere budgetten zijn er mooie producten, zoals de Cinebar 21 soundbar. Deze geavanceerde luidspreker kost momenteel 499,99 euro maar is tijdens de Paasdagen te koop voor 424,99 euro.

Je kunt de korting krijgen wanneer je één van onderstaande kortingscodes gebruikt bij je bestelling via de website van Teufel.

Actie: 10% korting vanaf minimale orderwaarde €399.99
Code: HCM_10_TFL412
Geldigheid: t/m 30 april 2012
Meer informatie: Teufel 

Actie: 7% korting op alles, geen minimale orderwaarde
Code: HCM_7_TFL412
Geldigheid: t/m 30 april 2012
Meer informatie: Teufel  

Actie: 15% korting op het complete assortiment!
Code:  TFL_15_PASEN
Geldigheid: 6 april t/m 9 april 2012
Meer informatie: Teufel  

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.