Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen komt met “betaalbare” BeoPlay TV

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2012, 19:49 CategorieLcd en led tv's

Dat Bang & Olfsen met een nieuwe BeoPlay TV komt staat al vast. Het bedrijf heeft namelijk onlangs uitnodigingen de deur uitgedaan voor een persevenement dat op 2 mei plaatsvindt. Maar, het lijkt erop dat B&O de TV’s niet lang geheim heeft kunnen houden want de eerste afbeeldingen zijn al opgedoken.

Een Spaanse website zegt de eerste afbeelding en de eerste specificaties van de BeoPlay TV in handen te hebben gekregen. Zo zou de BeoPlay serie in twee varianten komen, 32 inch en 40 inch. Daarbij kun je de TV’s naar eigen smaak aanpassen met verschillende kleuren,standaarden en wandbeugels. Ook zouden de modellen beschikken over a nieuwe Video Engine, vijf HDMI poorten, een gleuf voor de Apple TV box, USB poorten, een geïntegreerd 5.1 surround systeem, DLNA streaming en een interactieve applicatie voor iOS en Android. 

De BeoPlay V1-32 and V1-40 moeten betaalbare modellen worden, maar dat is puur ten opzichte van de andere B&O TV’s. De adviesprijzen liggen namelijk waarschijnlijk op 2,399 euro en 2,899 euro.

Bron: Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. Heijnen
    28 april, 2012 om 8:31

    Bestaat er een mogelijkheid om B&O luidsprekers (4x + sub woofer) te koppelen op een dolby suround systeem ICM met een Samsung 8000 serie. Werkt nu nog met een B&O avant tv.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.