Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC Horizon mediabox nog voor de zomer beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2012, 19:36 CategorieDigitale tv

Vorige week gingen er nog geruchten dat de lancering van de vernieuwde Horizon Mediabox van UPC voor onbepaalde tijd uitgesteld was maar tegenover De Volkskrant laat UPC nu weten dat de mediabox ergens in het tweede kwartaal van dit jaar gepresenteerd zal worden.

Volgens UPC is de invoering van de Horizon technisch nogal complex, vandaar dat er nog geen exacte datum gegeven kan worden. De Horizon mediabox moet een ware revolutie brengen in de markt voor digitale decoders en digitale TV. Tijdens de algemene presentatie van het apparaat liet het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, weten dat consumenten met de nieuwe mediabox veel meer mogelijkheden krijgen doordat deze het middelpunt voor al je apparatuur en media wordt.

De mediabox moet onder meer een eigen Smart TV platform gaan aanbieden waarmee je applicaties kunt downloaden en eenvoudig media kunt streamen van en naar andere apparaten in huis. Daarnaast moet het eenvoudiger worden TV te kijken op een tablet, computer of smartphone en is de interface volgens UPC iets wat we tot nu toe nog niet gezien hebben. Zodra de Horizon mediabox beschikbaar is kunnen huidige klanten van UPC het apparaat tegen een nog te bepalen bedrag aanschaffen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.