Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba komt met BDX1300KE en BDX2300KE Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2012, 15:11 Categorie3D

Toshiba heeft een nieuwe serie Blu-ray spelers aangekondigd. De serie bestaat uit de BDX1300KE en BDX2300KE, beiden met een resolutie van 1080p Full HD, en de BDX4350KE met 3D weergave. De twee laatstgenoemde spelers geven ook toegang tot extra content via het internet en ondersteunen DLNA streaming binnen je thuisnetwerk.

Daarnaast is zowel de BDX2300KE als de BDX4350KE Wifi-Ready waardoor je een Wifi dongle van Toshiba aan kunt sluiten. Dankzij de Toshiba REGZA-Link technologie die in de drie nieuwe Blu-ray spelers is toegepast kun je de spelers met dezelfde afstandsbediening aansturen als het HDMI-CEC compatible TV of home entertainmentsysteem. De spelers zijn ook te bedienen via de Toshiba AppsConnect applicatie die beschikbaar is voor mobiele apparatuur gebaseerd op iOS of Android.

Alle drie de Blu-ray spelers hebben een Full HD-beeldscherm met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels en ondersteunen Dolby True HD-geluid. De BDX4350KE, het topmodel in de nieuwe lijn, gaat nog een stap verder met Full HD 3D weergave. De BDX2300KE en BDX4350KE bieden beide toegang tot content die via internet wordt aangeboden middels applicaties als Acetrax, YouTube en Picasa.

Daarnaast ondersteunen alle nieuwe Blu-ray spelers audio CD’s en DVD’s, terwijl de USB poort het mogelijk maakt om een extern USB opslagmedium aan te sluiten. Hiermee kun je mediabestanden in formaten als MKV, DivX, JPEG en MP3 weergeven.

Toshiba BDX4350KE

 • 1080p Full HD
 • Blu-ray 3D Playback
 • Dolby True HD
 • Inclusief Acetrax™ Movies, YouTube en Picasa
 • DLNA Certified
 • Ethernet LAN, Wi-Fi-ready
 • BD Live (Profile 2.0)
 • Ondersteunt MKV, DivX, MP3 en JPEG
 • USB-poort
 • REGZA-Link (HDMI-CEC)
 • Toshiba AppsConnect-applicatie

Toshiba BDX2300KE

 • 1080p Full HD
 • Dolby True HD
 • Inclusief Acetrax Movies, YouTube en Picasa
 • DLNA Certified
 • Ethernet LAN, Wi-Fi-ready
 • BD Live (Profile 2.0)
 • Ondersteunt MKV, DivX, MP3 en JPEG
 • USB-poort
 • REGZA-Link (HDMI-CEC)
 • Toshiba AppsConnect-applicatie

Toshiba BDX1300KE

 • 1080p Full HD
 • Dolby True HD
 • Ethernet LAN
 • BD Live (Profile 2.0)
 • Ondersteunt MKV, DivX, MP3 en JPEG
 • USB-poort
 • REGZA-Link (HDMI-CEC)
 • Toshiba AppsConnect-applicatie

Beschikbaarheid en prijzen

Toshiba’s nieuwe Blu-ray spelers zijn naar verwachting leverbaar vanaf het tweede of derde kwartaal van 2012. De adviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.