Teufel lanceert high-end LT 2 R High Definition home cinema systeem

27 maart 2012 1 Minuut 2 Reacties
Teufel-LT-2-R-2

Teufel lanceert vandaag een nieuw home cinema systeem, voorzien van een wereldprimeur. De LT 2 R High Definition “5.1 set L” set is namelijk voorzien van een subwoofer met geïntegreerde HD AV receiver. De set combineert 4 luidsprekerzuilen met één center en een 700 Watt subwoofer. In de 68 cm hoge behuizing van de subwoofer is naast een 300 mm woofer ook een AV receiver van de nieuwste generatie verstopt.

US 6112/6 RHD: TrueHD subwoofer-/receivercombinatie

De subwoofer bevat een 6-kanaals versterker, inclusief decoder voor hoge resolutie audioformaten als DTS HD en Dolby True HD, en verschillende aansluitingsmogelijkheden. Het belangrijkste zijn hier de drie HDMI ingangen en één HDMI uitgang met 3D ondersteuning.

Daarnaast biedt de US 6112 combinatie een optische- en twee digitale coax audio-uitgangen, twee cinch-ingangen, een AM/FM tuner en een stereo cinch uitgang. In het subwoofer menu, dat middels een on-screen display kan worden bediend, is de functie van deze laatste uitgang flexibel aan te passen. Een stereo downmix staat ter beschikking die in de multiroom aansturing kan worden gebruikt. De uitgang kan ook voor surround signalen worden gebruikt wanneer een draadloze aansturing van de achterste kanalen is gewenst. Ook kun je van de US 6112 een volwaardig 7.1 systeem maken met behulp van de RearStation 4. Daarvoor sluit je 5 luidsprekers normaal met kabels aan, stel je de receiver in met OSD op 7.1 aansturing, en verbind je de zesde en zevende luidsprekers draadloos.

Reacties (2)