Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony komt in 2013 met OLED TV’s

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2012, 17:53 Categorie3D

Sony komt in 2012 met twee nieuwe productgroepen; OLED TV’s en passieve 3D TV’s. De fabrikant bevestigde deze week in 2013 de passieve 3D techniek flink te willen promoten met de introductie van een aantal nieuwe passieve 3D TV’s. Daarnaast wil Sony volgend jaar ook haar eerste OLED TV lanceren.

Samsung en LG presenteerden tijdens de CES 2012 hun eerste OLED modellen en niet lang daarna gaf Sony ook aan druk bezig te zijn met de ontwikkeling van OLED. Tegenover Reghardware geeft Sony’s Deputy President van home entertainment producten, Noriaki Negishi, vandaag aan dat 2013 op het gebied van OLED zeer belangrijk wordt. 2013 wordt volgens Negishi het jaar dat Sony echt terugvecht met nieuwe technieken.

Sony heeft al eens eerder een OLED TV op de mart gebracht, de hierboven afgebeelde XEL-1, maar door de te hoge prijs en het kleine formaat is dit nooit een succes geworden. Meer details over de volgende generatie OLED TV van Sony gaf Negishi niet vrij maar de kans is groot de Sony net als voor de passieve 3D TV’s gebruik zal maken van panelen van LG voor de OLED TV’s. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.