Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung komt met uniek DA-E750 audiodock

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2012, 14:32 CategorieHome cinema sets

Samsung heeft dit jaar een apart en uniek nieuw audiodock in het assortiment. Het DA-E750 Vacuum Tube AirPlay Dock moet hoogwaardige kwaliteit bieden door de buizenversterker en is compatibel met de nieuwste technieken. Daarbij ziet het dock er ook nog eens zeer elegant en high-end uit, met een soort van retro look. 

De Samsung DA-E750 kan verbonden worden met verschillende producten om muziek af te spelen. Zo kun je Samsung’s Galaxy smartphones en tablet verbinden, maar ook een iPhone, iPod of iPad. Binnenin bevindt zich een 2.1 luidsprekersysteem met ingebouwde subwoofer. De buizenversterker levert een vermogen van 100 Watt en moet voor een warmer en natuurlijk geluid zorgen. Qua aansluitingen is het dock voorzien van onder meer analoog composiet en een USB poort. MP3, WMA en WAV bestanden worden ondersteund. Draadloze communicatie is mogelijk middels Apple’s AirPlay of Samsung’s AllShare. De laatstgenoemde is gebaseerd op DLNA.

Wanneer de Samsung DA-E750 op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.