Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung focust in 2012 op slimme producten

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2012, 15:07 CategorieBlu-ray

Samsung wil het leven van consumenten plezieriger maken en daarom ontwikkelt de fabrikant slimme oplossingen die de ultieme vrijheid geven, thuis, op het werk en onderweg. De producten communiceren draadloos met elkaar waardoor het uitwisselen van bestanden eenvoudig is. Hieronder vind je een greep uit de nieuwe producten en oplossingen die dit voorjaar in Nederland verkrijgbaar zijn.

Samsung Smart TV is de TV van de toekomst

De Samsung Smart TV verandert volgens de fabrikant de wijze waarop mensen vermaakt willen worden en toegang tot content hebben. Met Smart Interaction, Smart Content en Smart Evolution laat Samsung de toekomst van de Smart TV zien. Voor de bediening van de Samsung Smart TV is geen afstandsbediening meer nodig. Met Smart Interaction kun je met je stem of een simpele handbeweging de TV bedienen. Door tegen de Smart TV te spreken kun je de TV aanzetten, het volume aanpassen of door webpagina’s scrollen. Ook herkent de Samsung Smart TV via de geïntegreerde HD webcam je gezicht. Daardoor heb je altijd direct toegang tot apps en content, zonder een wachtwoord te hoeven invoeren. Met Smart Content kun je filmpjes, muziek en vakantiefoto’s vanaf elk apparaat direct draadloos op je Smart TV afspelen. Ook kun je de Galaxy Tab of smartphone gebruiken als tweede TV scherm. De Samsung Smart TV’s zijn Future Proof. Met de Smart Evolution Kit kun je vier jaar lang je Samsung Smart TV upgraden met de nieuwste technologie.

Lees meer over de nieuwe Samsung Smart TV’s

Samsung Smart home cinema sets

Ook de home entertainmentapparatuur van Samsung wordt steeds slimmer. De Smart Blu-ray spelers en Smart Home Entertainment Systems combineren meerdere functies in één apparaat, waardoor veel andere apparaten overbodig zijn geworden. Met Wi-Fi en een volledige webbrowser aan boord opent de apparatuur bovendien een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Je kunt 3D Blu-ray films kijken, DVD’s kijken of in de Smart Hub de nieuwste apps ontdekken. Ook kun je met Samsung AllShare Play gegevens tussen diverse devices draadloos uitwisselen, zoals je camera, notebook of smartphone.

Het topmodel is het 7.1 channel 3D Blu-ray Home Entertainment System HT-E6750W. Dit is de eerste set waarin Samsungs baanbrekende buizenversterkertechnologie is opgenomen voor een rijk geluid. Het Samsung DA-750 audio dock is ’s werelds eerste docking station met geïntegreerde buizenversterkertechnologie.

Lees meer over de nieuwe Smart home cinema producten

Samsung Smart Camera’s en Camcorders

Steeds meer mensen willen volgens Samsung hun belevenissen direct delen met familie en vrienden. Daarom hebben alle Smart camera’s en camcorders van Samsung Wi-Fi. Zo kun je je foto’s en video’s direct delen via e-mail, Facebook, Picasa of YouTube of je opnamen veilig opslaan in de cloud. Op reis, onderweg of gewoon thuis.
Met de Smart Camera WB850F introduceert Samsung de eerste zoomcamera met Wi-Fi. Deze camera heeft 21x optische zoom, een 16,2 Megapixel beeldsensor en een 23 mm groothoeklens. Met de Samsung Smart Camcorder QF20 beschikt over de de vernieuwde Switch Grip waardoor je met je rechter- en linkerhand filmpjes kunt schieten. Ook maak je makkelijk verticale opnamen door de Switch Grip 90 graden te draaien.

Samsung Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note vormt het hart van de Smart Revolution. De Galaxy Note biedt alles wat je onderweg nodig hebt. De smartphone/tablet heeft een 5,3 inch HD Super AMOLED display. Dat is het grootste schermformaat van alle smartphones. Op het scherm kun je onderweg niet alleen typen en swypen, maar ook schrijven, documenten bewerken en tekenen. Met de speciale S Pen kun je bijvoorbeeld je foto’s en video’s personaliseren met commentaar, tekeningen of emoticons.
Ook brengt Samsung dit voorjaar de Galaxy Note 10.1 uit die je creativiteit en productiviteit op het werk of tijdens de studie vergroot. Op het 10.1 inch grote scherm kun je nóg beter en sneller multi-tasken. Je kunt internetpagina’s, video’s en apps naast elkaar bekijken en tegelijkertijd je creatieve invallen schetsen of opschrijven met de S Pen.

Lees meer over de Galaxy Note

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.