Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics lanceert Bravo 20 luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2012, 13:36 CategorieLuidsprekers

Boston Acoustics kondigt vandaag haar nieuwe en multifunctionele Bravo 20 luidsprekers aan. De Bravo 20 luidsprekers zijn compacte en hoogwaardige speakers met een uniek design voor een onopvallende verwerking in huis, op muren, in hoeken of andere kleine oppervlaktes. De Bravo 20 wordt ook wel on-wall/in-wall genoemd en is volgens Boston de perfecte keuze als luidsprekers niet mogen opvallen.

De Bravo 20 luidsprekers moeten perfect passen bij flatscreen TV’s en zijn dan ook zeer compact en slank, gecombineerd met een metalen grill. De luidsprekers beschikken over een rondhoekige behuizing en zijn voorzien van een 115 mm woofer en 25mm VR aluminium dome tweeter met AMD voor een optimale verspreiding. Een veelzijdig bevestigings- mechanisme zorgt ervoor dat de luidsprekers op verschillende locaties geplaatst kunnen worden.

Wanneer de Bravo 20 luidsprekers verticaal in de hoeken van een kamer worden geplaatst moeten ze zorgen voor een breed audiobeeld met een groot bereik. Een uniek luchtkanaal naar het geventileerde exterieur draagt bij aan het dunne profiel van de luidsprekers en zorgt ervoor dat de woofer kan ‘ademen’ en tevens een diepe bass kan weergeven. Om ervoor te zorgen dat de speakers in elk interieur passen wordt de Bravo 20 verkocht in de kleuren zwart en wit. De Bravo 20 zal eind maart verkrijgbaar zijn met een adviesprijs van 149 euro per luidspreker.

Boston Acoustics Bravo 20 specificaties

  • 2-weg multifunctionele luidspreker
  • Rondhoekig design dat het plaatsen in hoeken, bij plafonds en andere kleine oppervlakten gemakkelijk maakt
  • Nauwkeurige audioweergave in horizontale en verticale richting
  • Aluminum dome tweeter met AMD voor een heldere en natuurlijke hoogweergave
  • Geventileerde behuizing zorgt voor goede weergave van lage frequenties
  • Inclusief veelzijdige bevestigings steunen en bevestigingsmateriaal
  • Beschikbaar in zwart en wit met bijbehorende metalen grill
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.