Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vizio lanceert eerste 58 inch 21:9 CinemaWide LCD TV

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2012, 18:35 Categorie3D

Het Amerikaanse bedrijf Vizio is hard op weg een grote speler in de Amerikaanse TV markt te worden. De afgelopen twee jaar presenteerde de fabrikant al 58 inch LCD TV’s met een 21:9 formaat op de CES in Las Vegas maar nu worden de modellen ook daadwerkelijk in de winkels verwacht. Net als Philips gelooft Vizio in de ultieme home entertainment ervaring.

Het 21:9 beeldformaat is een aparte gewaarwording aangezien we 16:9 gewend zijn. Maar, zoals ook uit onze review van de Philips Cinema Gold 21:9 TV bleek, heeft het wel degelijk een toegevoegde waarde en verbeterd het de kijkervaring. De 58 inch CinemaWide TV is de eerste 21:9 TV van Vizio en heeft een prijskaartje van 3.499 dollar. Het model beschikt onder meer over LED achtergrondverlichting, 3D weergave middels de passieve 3D techniek en toegang tot een Smart TV platform met diverse applicaties.

Vanaf maart zal de CinemaWide TV alleen in de Amerikaanse winkels liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.