Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Uitrol UPC Horizon mediabox mogelijk uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2012, 19:24 CategorieDigitale tv

De officiële lancering van de interactieve UPC Horizon mediabox zou in het eerste kwartaal van dit jaar plaatsvinden maar of dit ook staat te gebeuren is nog maar de vraag. Tijdens de presentatie van de jaarcijfers van moederbedrijf Liberty Global deze week werd namelijk met geen woord gerept over de nieuwe mediabox.

De verwachting was dat Liberty Global dit moment zou aangrijpen om meer informatie over de lancering naar buiten de brengen. Tegenover TotaalTV laat een woordvoerder van het bedrijf weten dat de Horizon mediabox momenteel nog steeds getest wordt en dit jaar in Nederland, Zwitserland en Duitsland gelanceerd zal worden. Meer informatie over een exacte lanceerdatum kon de woordvoerder niet geven.

Afgelopen september werd de Horizon mediabox officieel onthuld. Het apparaat moet een ware revolutie zijn voor digitaal TV kijken en de integratie met het thuisnetwerk. Volgens Liberty Global moet de Horizon het multimediahart van het huis worden. Zo wordt de TV middels de mediabox verbonden met alle persoonlijke apparaten in huis, zoals smartphones, computers en tablets. Daarnaast is content te bekijken op meerdere schermen, denkt het apparaat mee met wat je wilt zien, wordt er een cloud dienst aan gekoppeld en krijg je toegang tot applicaties en een web browser.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.