Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert compact Cubycon 2 home cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2012, 13:45 CategorieHome cinema sets

Teufel heeft deze week een interessant home cinema systeem gelanceerd voor consumenten die het graag klein willen houden maar toch een goede geluidskwaliteit willen. De Cubycon 2 home cinema set beschikt over 5 microluidsprekers die niet opvallen maar die wel een, volgens Teufel, hoogwaardige home cinema ervaring bieden.

Volgens Teufel behoort het tot het verleden dat kleine luidsprekers moeten inleveren op de geluidskwaliteit. De microluidsprekers in de Cubycon 2 set laten dit zien door het gebruik van verschillende vooruitstrevende technologieën. Zo beschikken ze over filigraan coax drivers, een aluminium behuizing en drie hoogwaardige woofers in de extra versterkte subwoofer. De subwoofer, model CB50, beschikt over een 150 Watt Class D eindversterker en drie 130 mm elastische woofers. De CUB FCR 2-kanaals microluidsprekers beschikken over 80 mm coax drivers en een 20 mm tweeter in Waveguide-techniek plus extra 80 mm midrange chassis. Alle luidsprekers kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden en de satellietluidsprekers kunnen ook aan de muur gemonteerd worden.

De Cubycon 2 is te koop voor een prijs van 1.299 euro. Meer informatie vind op de website van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.