Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung 55 inch Super OLED TV binnenkort te koop in de UK (update)

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2012, 13:03 CategorieOled tv's

Tijdens de CES 2012 presenteerden Samsung en LG de eerste 55 inch OLED TV’s die geschikt zijn voor massaproductie. Beiden OLED TV’s zouden eind dit jaar pas op de markt verschijnen maar Samsung lijkt de lanceerdatum nu naar voren te hebben geschoven en de Super OLED TV binnenkort al te lanceren.

Volgens CNET kunnen consumenten in de UK in de lente al naar de winkel voor de Super OLED TV. Een prijs en exacte datum zijn niet bekend dus je hebt nog wat tijd om te sparen. Bij de presentatie van het model werd verwacht dat de prijs rond de 8.000 dollar zou liggen maar Samsung gaf vorige maand aan dat de prijs waarschijnlijk net iets hoger zal liggen dan de prijs van de high-end LCD TV’s voor 2012. Met een beetje geluk betaal je dus tussen de 3.000 en 4.000 euro voor de eerste grootformaat OLED TV ter wereld.

Samsung’s OLED TV beschikt naast de OLED techniek ook over 3D weergave, een zeer slank en strak design, Samsung’s Smart TV platform en extreem wijde kijkhoeken. 

Update: Samsung heeft dit bericht weer ingetrokken en geeft nu aan dat men in de UK net als in de rest van de wereld mag wachten tot ergens eind dit jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.