Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Preview Onkyo TX-NR414 home cinema receiver

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2012, 18:55 CategorieReceivers

Onkyo heeft vorige week een viertal nieuwe AV receivers voor de Europese markt geïntroduceerd. De vier modellen zijn gericht op de startende home cinema fans maar beschikken wel over een groot aantal interessante features. Een van de nieuwe modellen is de TX-NR414 home cinema receiver. Hieronder vind je een korte video preview met een introductie van deze receiver.

De TX-NR414 is een 5.1-kanaals AV receiver die onder meer beschikt over de WRAT (Wide Range Amplifier Technology) techniek voor vermindering van ruis, een vermogen van 130 Watt per kanaal, zes HDMI uitgangen, één HDMI uitgang, 3D ondersteuning, een USB poort aan de voorzijde, bediening via een iPhone of Android smartphone, verschillende internet radiostations en ondersteuning voor Spotify. Daarbij beschikt de receiver over InstaPrevue, een techniek waarmee zogenaamde live previews van je aangesloten HDMI bronnen op het scherm weergegeven worden. 

De TX-NR414 moet volgende maand op de markt verschijnen voor een prijs van 449,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.