Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pathé biedt onbeperkt naar de bioscoop en films thuis

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2012, 20:20 CategorieDigitale tv

Pathé heeft onlangs haar eigen Video on Demand dienst gelanceerd in de vorm van Pathé Thuis. Onder meer via de PC en, LG Smart TV’s Samsung Smart TV’s is het mogelijk recente films aan te vragen voor een klein bedrag en deze vanaf de bank te bekijken. Pathé lanceert nu de Platinum Card die onbeperkt toegang tot de bioscoop en gebruik van Pathé Thuis biedt.

Inmiddels is het Pathé Thuis Video on Demand platform uitgerust met zo’n 400 nieuwe films en Pathé heeft aan dat er per week ongeveer 30 nieuwe films aan toegevoegd worden. Films zijn zowel in SD als HD beschikbaar waarvoor je respectievelijk 5 euro en 6 euro moet betalen. Na bestelling moet de film binnen 48 uur bekeken worden. Daarnaast heb je de mogelijkheid een film te kopen. Films zullen ongeveer vier maanden na vertoning in de bioscoop in de Pathé Thuis beschikbaar zijn.

De Platinum Card is de opvolger van de Pathé Unlimited kaart. Wanneer de kaart exact te koop zal zijn en tegen welke bedrag dit is, is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.