Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lanceert SC-HTB550 en SC-HTB20 soundbars

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2012, 14:52 CategorieLuidsprekers

Panasonic heeft twee nieuwe soundbar systemen gelanceerd die speciaal ontwikkeld zijn om perfect te passen bij de 2012 series LCD en plasma TV’s. Een unieke features van de soundbar systemen is dat deze zowel horizontaal als verticaal opgehangen kunnen worden, aan de muur bevestigd kunnen, op de grond geplaatst kunnen worden of op een standaard geplaatst kunnen worden.

De SC-HTB550 is het grootste systeem en is dan ook geschikt voor de wat grotere TV modellen vanaf 42 inch. De SC-HTB20 is geschikt voor kleinere TV’s, vooral voor de LCD TV series.  De soundbars hebben beide een zeer strak en elegant design dat perfect past bij de nieuwe 2012 TV series van Panasonic. Mocht je overigens een oudere TV hebben of een TV van een ander merk werken de systemen ook zonder problemen. De subwoofer is draadloos en kan daarom overal in de kamer geplaatst worden.

De SC-HTB550 beschikt over Bluetooth om draadloos muziek te streamen vanaf een smartphone of laptop en daarbij beschikken beide modellen over de Clear-Mode Dialogue voor heldere spraakgeluiden en de MASH techniek voor het elimineren van ruis en jitter. Natuurlijk zijn de systemen uitgerust met HDMI voor connectie met de TV en kun je het geluid van de TV laten terugkoppelen middels ARC.

Wanneer de soundbar systemen verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Bron: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.