Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert interactieve remote applicatie voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2012, 19:25 CategorieAccessoires

Loewe lanceert vandaag een speciale remote applicatie voor de iPad waarbij interactiviteit een belangrijke rol speelt. De Loewe Assist Media applicatie kan een volledige elektronische programmagids tonen en informatie geven over muziek, films en series op TV middels Gracenote. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk de functies van de TV te bedienen.

Wanneer je via de programmagids een TV programma gevonden hebt kun je er op klikken, wordt er automatisch met de TV gecommuniceerd en naar het juiste kanaal geschakeld. Daarbij kun je een programma laten opnemen op de geïntegreerde harddisk in de Loewe TV’s. Op het dashboard van de applicatie verschijnen je favoriete kanalen en ook het Smart TV platform van Loewe is via de applicatie toegankelijk. De Assist Media applicatie is geschikt voor de iPad en kan gebruikt worden om TV’s in de Individual, Connect en Art series te bedienen.

Om de applicatie te gebruiken kan het zijn dat het zijn dat de TV een firmware update nodig heeft. Tot en met 1 april is de applicatie gratis te downloaden in de App Store.

Bron: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.