Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bower & Wilkins lanceert nieuwe Mini Theatre home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2012, 17:37 CategorieHome cinema sets

Bowers & Wilkins lanceert vandaag twee nieuwe home cinema systemen in de Mini Theatre familie, de MT-50 en MT-60D. De twee systemen zijn uitgerust met vijf satellietluidsprekers en een subwoofer. De satellietluidsprekers zijn in beide sets hetzelfde, het verschil zit hem in de subwoofer.

Zowel de MT50 als de MT-60D Mini Theatre sets maken gebruik van de krachtige M-1 luidspreker die beschikt over een gebogen aluminium kast en een met glas versterkte ABS-baffle. Verder beschikken de luidsprekers over diverse technieken en componenten die voortkomen uit de  B&W 800 en Nautilus serie. De MT60-D beschikt daarnaast over de PV1D subwoofer met een bolvormig uiterlijk. Deze vorm zou een positief effect moeten hebben op de verschillen in druk binnenin de subwoofer. De PV1D is een update van de PV1 subwoofer en beschikt over een nieuw design voor de voice col en magneet. Verder beschikt de woofer over een 400 Watt versterker, een OLED display met diverse instelmogelijkheden en bediening middels de SubApp.

Het MT-50 home cinema systeem maakt gebruik van de AW608 subwoofer, welke in zowel zwart als wit leverbaar is. Dit model is een zeer compacte subwoofer en is voorzien van een 200mm woofer en een 200 Watt klasse ‘D’ versterker.

In de UK hebben de MT-50 en MT-60D een adviesprijs van respectievelijk 1.300 euro en 2.300 euro. Wanneer beide home cinema systemen naar Nederland komen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Bron: Hifi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.