Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

42 inch ‘Apple HDTV’ duikt op in Best Buy onderzoek voor 1500 dollar

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2012, 12:24 CategorieLcd en led tv's

Na een korte stilte in de geruchtenstroom over een mogelijke TV van Apple dook er vandaag weer een interessant bericht op. Deze keer geen gerucht maar een verschijning van de zogenaamde ‘Apple HDTV‘ in een onderzoek van de Amerikaanse winkelketen Best Buy. Middels het onderzoek wil Best Buy feedback van klanten ontvangen over potentiële nieuwe producten en diensten.

Op zich is zo’n onderzoek niet speciaal en wordt het door veel winkels gedaan, maar een van de eerste vragen ging over de veelbesproken Apple HDTV. Voordat de vragen over de TV verschenen toonde Best Buy een aantal kenmerken van de TV. Zo zou het model beschikken over het iOS besturingssysteem, te bedienen zijn met een iPhone of iPad, toegang geven tot diensten als YouTube en Flickr, een formaat hebben van 42 inch en gebruikmaken van LED achtergrondverlichting. Daarbij beschik de TV over Apple’s iSight camera en is de prijs een indrukwekkende 1.499 dollar.

Het is een officieel onderzoek naar de gedachten van klanten maar de vraag is of Best Buy hier puur de interesse van consumenten wil pijlen met een theoretisch voorbeeld van een Apple TV of dat de winkelketen al meer weet dan wij met zijn allen weten. Kijkend naar de vermelding van iSight, een merk dan Apple al tijden niet meer gebruikt, en de vermelding van Skype, de concurrent van Apple’s FaceTime, lijkt het eerste het geval.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.