Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video- en beeldimpressie Samsung 55 inch Super OLED TV

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 17:01 Categorie3D

Het product waar bij Samsung tijdens de CES 2012 de meeste aandacht naar uitging, en waar ook velen van ons op wachtten, was de 55 inch OLED TV. De eerste OLED TV van Samsung die ook op de markt zal verschijnen heeft de naam Super OLED TV meegekregen. En het woord ‘Super’ heeft natuurlijk zijn redenen want de beeldkwaliteit was volgens velen aanwezigen indrukwekkend goed.

De kleuren komen helderder en dynamischer over dan bij de LCD TV’s van vandaag de dag en de zwartwaarden zijn dieper dan op de beste plasma TV’s. Daarbij is het design van de 55 inch OLED TV zeer aantrekkelijk. Het frame (de omlijsting) is zo dun dan deze nagenoeg niet zichtbaar is en de diepte van het toestel is ook maar een paar millimeter. Samsung heeft geen prijs bekendgemaakt voor de Super OLED TV maar wel laten weten dat we de TV aan het einde van het jaar in de winkels kunnen verwachten. Begin maar vast met sparen..

Foto via: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.