Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert Raumfeld One compacte streaming luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2012, 18:10 CategorieLuidsprekers

Teufel introduceert vandaag een nieuw product in de Raumfeld serie draadloze oplossingen: De Raumfeld One compacte all-in-one streaming luidspreker. Onlangs breidde Raumfeld zijn streaming portfolio al uit met de Speaker L vloerstaande luidspreker. Nu volgt dus ook een stand-alone streaming oplossing. De Raumfeld One is net als de Speaker S, M en L uitgerust met Wifi ontvanger en kan eenvoudig via een draadloos netwerk muziek afspelen.

De One is eenvoudig te bedienen via de gratis iPhone app of optionele Raumfeld Controller. Bovendien is binnenkort ook een soortgelijke app voor Android beschikbaar. Naast de diverse stereo speaker oplossingen biedt Teufel met de introductie van de Raumfeld One nu ook een stand-alone streaming oplossing. De One is eenvoudig op te nemen in een bestaande Raumfeld WLAN configuratie, daarbij is slechts één kabel nodig: de stroomaansluiting.

De One is uitgerust met een 130mm downfire woofer met 50 Watt vermogen. Nog eens tweemaal 20 Watt vermogen wordt verdeeld onder de twee 65 mm midrange drivers en twee 25 mm tweeters, die de midden- en hoge tonen afdekken. De drivers worden aangestuurd door een moderne Class D eindversterker.

Net als de overige Raumfeld by Teufel producten is de Raumfeld One leverbaar in het wit met een zwarte front. De luidspreker is per direct verkrijgbaar via de Teufel webshop voor 449,99 euro. Aanvullende technische informatie is te vinden op de website van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.