Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert de iTeufel Air luidspreker met AirPlay

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2012, 17:16 CategorieLuidsprekers

Teufel lanceert vandaag haar eerste AirPlay product in de vorm van de iTeufel Air. Middels AirPlay kan media vanaf een computer met iTunes, iPad, iPhone of iPod draadloos afgespeeld worden. Volgens de Berlijnse audiospecialist is de iTeufel Air dan ook het perfecte product voor de veeleisende Apple fan. De luidspreker combineert een strak en modern design met hoogwaardige audioweergave.

Net als bij de AirPlay technologie staat bij de iTeufel Air eenvoud centraal. Deze eenvoud zie je terug in zowel het design als de bediening. Op de bovenkant van het apparaat bevinden zich drie zilveren knoppen: harder, zachter en standby. Aan de achterkant bevindt zich de stroomaansluiting, een optionele line-in aansluiting en de setup-knop die eenmalig nodig is voor het instellen van het apparaat. Druk simpelweg op het AirPlay symbool op je iPhone, iPod Touch, iPad of binnen iTunes en de gekozen track wordt via de Teufel speakers afgespeeld. 

De iTeufel Air is uitgerust met een 130 mm woofer met 40 Watt vermogen. Nog eens 40 Watt vermogen komt voort uit de twee 80 mm midrange drivers en de twee 25 mm tweeters. Een complete uitrusting die voor een breed frequentiebereik van 65 – 20.000 Hz en een maximaal storingsvrije volume van 102 dB zorgt.  Een mooie bijkomstigheid is het minimale energieverbruik van de iTeufel Air. In standby-modus verbruikt hij namelijk minder dan 0,5 Watt. De Air heeft een afmetingen van 43,5 cm x 27cm x 17,5cm (BxHxD) en een gewicht van 5,7 kilogram.

De iTeufel Air is per direct verkrijgbaar en kost 499,99 euro. Meer informatie, waaronder technische specificaties is te vinden op de website van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.