Samsung lanceert drie home cinema systemen tijdens CES 2012

05 januari 2012 1 Minuut 2 Reacties
Samsung-HT-E6730W

Naast het feit dat Samsung OLED TV's, Google TV's en extreem slanke TV's klaar heeft staan voor de CES 2012 komt de fabrikant ook met nieuwe home cinema systemen, variërend van 7.1-kanaals hoogwaardige sets tot een slanke 2.1-kanaals soundbar opstelling. Het topmodel is de HT-E6730W, een 7.1-kanaals 3D Blu-ray home cinema systeem met een totaalvermogen van 1.330 Watt.

Deze home cinema set bestaat uit twee vloerstaande luidsprekers die de audio ook verticaal richten voor een indrukwekkende home cinema ervaring, twee satelliet luidsprekers, een center luidspreker en een subwoofer. Verder krijg je ingebouwde Wifi en natuurlijk toegang tot Samsung’s Smart TV diensten als Samsung Apps. Dezelfde functies zien we ook terug op de Samsung HT-E5500W. Het verschil zit hem hier in de luidsprekers. Dit systeem is met vier satelliet luidsprekers geschikter voor de kleinere ruimtes. Voor 3D weergave zijn beide systemen uitgerust met HDMI 1.4A aansluitingen.

Samsung HW-E550 Surround Soundbar is een zeer compact systeem bestaande uit twee slanke staande luidsprekers, een slanke soundbar en een subwoofer. De twee vloerstaande luidsprekers worden draadloos verbonden met de soundbar waardoor ze eenvoudig overal in de huiskamer geplaatst kunnen worden. De set beschikt verder over twee HDMI inputs, een HDMI uitgang, Bluetooth en USB.

Verdere specificaties en prijzen worden tijdens de CES 2012 volgende week bekendgemaakt.

Reacties (2)