Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung lanceert drie home cinema systemen tijdens CES 2012

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2012, 13:29 CategorieBlu-ray

Naast het feit dat Samsung OLED TV’s, Google TV’s en extreem slanke TV’s klaar heeft staan voor de CES 2012 komt de fabrikant ook met nieuwe home cinema systemen, variërend van 7.1-kanaals hoogwaardige sets tot een slanke 2.1-kanaals soundbar opstelling. Het topmodel is de HT-E6730W, een 7.1-kanaals 3D Blu-ray home cinema systeem met een totaalvermogen van 1.330 Watt.

Deze home cinema set bestaat uit twee vloerstaande luidsprekers die de audio ook verticaal richten voor een indrukwekkende home cinema ervaring, twee satelliet luidsprekers, een center luidspreker en een subwoofer. Verder krijg je ingebouwde Wifi en natuurlijk toegang tot Samsung’s Smart TV diensten als Samsung Apps. Dezelfde functies zien we ook terug op de Samsung HT-E5500W. Het verschil zit hem hier in de luidsprekers. Dit systeem is met vier satelliet luidsprekers geschikter voor de kleinere ruimtes. Voor 3D weergave zijn beide systemen uitgerust met HDMI 1.4A aansluitingen.

Samsung HW-E550 Surround Soundbar is een zeer compact systeem bestaande uit twee slanke staande luidsprekers, een slanke soundbar en een subwoofer. De twee vloerstaande luidsprekers worden draadloos verbonden met de soundbar waardoor ze eenvoudig overal in de huiskamer geplaatst kunnen worden. De set beschikt verder over twee HDMI inputs, een HDMI uitgang, Bluetooth en USB.

Verdere specificaties en prijzen worden tijdens de CES 2012 volgende week bekendgemaakt.

 • Delen:

Reacties

 1. Ralph
  13 december, 2012 om 23:41

  Geachte heer/mevrouw,

  Graag stel ik u de volgende vraag.
  Recent heb ik een samsung ht-e5500 aangeschaft welke ik werkend aangesloten heb en gekoppeld aan mijn netwerk.
  Alles werkt uitstekend echter wil ik graag enkele films( ca 120) bekijken welke staan op mijn apple time capsule en omgezet zijn naar het m4v formaat( omdat ik eerst de PS3 als mediaspeler gebruikte en ik ook gebruik maak van apple tv).
  U raad het al, de samsung kan niet overweg met dit formaat.
  Ik zie het echter niet zitten om al mijn films om te zetten naar een wel werken formaat.
  Zie ik iets over het hoofd of ben ik genoodzaakt om toch te beginnen aan deze helse klus, zoja wat is dan het best passende formaat?

  Alvast vriendelijk bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  Ralph

  • Martijn Chel
   14 december, 2012 om 0:36

   Er zijn volgens mij mediaspelers die materiaal om kunnen zetten maar dan zou je een nieuw product moeten kopen.
   Het wordt denk ik toch omzetten. Je zou het op een los apparaat af kunnen spelen en de TV puur als display kunnen gebruiken, maar dat is volgens mij niet wat je wilt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.