Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung introduceert Fashion TV App voor Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2012, 15:08 CategorieLcd en led tv's

Speciaal voor alle fashion liefhebbers lanceert Samsung een nieuwe app in samenwerking met Fashion TV. Deze TV app brengt het laatste nieuws uit de fashion industrie in de vorm van live streams van onder andere modeshows, fotoshoots en exclusieve behind the scenes beelden van modellen, ontwerpers en celebrities.

Fashion TV is het enige mode & beauty kanaal dat wereldwijd 24 uur achter elkaar het laatste nieuws uit de modewereld uitzendt. Met een bereik van 350 miljoen kijkers in 193 verschillende landen en meer dan 20 miljoen YouTube views per maand is Fashion TV ook de meest bekeken zender in haar soort.

“Samsung is wereldwijd marktleider in Smart TV, met talloze partnerships die rijke content en exclusieve features naar kijkers brengen. Het partnership met Fashion TV breidt ons aanbod verder uit met een geheel nieuw genre. Hiermee versterken we onze focus op het on Demand bieden van een persoonlijke kijkervaring”, zegt Rick Fens, Content Manager TV/AV Samsung Electronics Benelux. “Fashion TV heeft sinds de oprichting een belangrijke rol ingenomen op het gebied van modereportages en we zijn trots hen te mogen verwelkomen op Samsung Smart TV.” 

Gedurende vier maanden zal de Fashion TV App exclusief beschikbaar zijn voor Samsung Smart TV met het beste wat de modewereld te bieden heeft. Fashion TV is beschikbaar in het Engels in heel Europa.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.