Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic brengt Myspace naar Viera LCD en plasma TV’s

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2012, 22:24 CategorieLcd en led tv's

Panasonic en Myspace hebben tijdens de CES 2012 de nieuwe dienst Myspace TV aangekondigd. Het sociale netwerk zal hierdoor verschijnen op de nieuwe generatie Viera LCD en plasma TV’s van Panasonic. Net als bij apps van andere social media netwerken wordt het middels de Myspace TV app mogelijk om tijdens het TV kijken je mening te delen met anderen.

Daarnaast start Myspace TV met enkele muziekkanalen. Myspace heeft de rechten op een muziekbibliotheek van 42 miljoen liedjes en op honderdduizend muziekvideo’s. De nieuwe dienst breidt in de toekomst uit met film, nieuws, sport en reality-programma’s. Daarbij is ook ruimte voor bekende bestaande programma’s. Kijkers kunnen ook onderling chatten over de inhoud en vrienden uitnodigen om mee te kijken naar een programma. De dienst komt dankzij een speciale app ook beschikbaar op tabets en smartphones.

Myspace TV komt in de eerste helft van 2012 beschikbaar via het Panasonic Viera Connect platform. Myspace nodigt op dit moment geselecteerde geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de bèta-lancering van de dienst. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via deze website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.