Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Optoma introduceert HD23 projector met “high brightness”

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2012, 17:29 CategorieProjectors

Optoma introduceert vandaag de HD23, een “high brightness” Full HD 1080p home entertainment projector. Het nieuwe model bevat een verbeterde 2500 ANSI Lumens helderheid waardoor Full HD weergave in een sterk verlichte omgeving mogelijk wordt. Daarnaast kan de HD23 volgens SMPTE normen beeldformaten van bijna 5m weer te geven in grotere ruimtes en auditoria met grotere groepen mensen

Voor het behoud van de zuiverheid van het originele beeld van de film kan de HD23  high definition bronnen met 24 frames per seconde perfect weergeven, een techniek waar de meeste films gebruik van maken. Ook de contrast ratio (zowel ANSI als Peak contrast) is verhoogd naar respectievelijk 500:1 ANSI contrast en 5000:1 voor Peak contrast. ANSI Contrast zegt volgens Optoma veel meer over de daadwerkelijke beeld kwaliteit en is ook daadwerkelijk meetbaar, daar waar Peak contrast vaak een niet meetbare inschatting is.

De HD23 beschikt over een complete lijst van analoge en digitale ingangen, inclusief 2 x HDMI (versie 1.3 met Deep Color). De projector is uitgerust met BrilliantColor multi-color processing technologie om levendige kleuren weer te geven. Met behulp van zes verschillende primaire en secundaire kleuren wordt de helderheid van kleuren verhoogt met 50 procent.

De HD23 is per direct beschikbaar en heeft een advies prijs van 849,00 euro incl. BTW. Naast de HD23 is nu ook de HD230X verkrijgbaar met 2300 ANSI Lumen en een contrast van 4000:1 en is uitgevoerd in het zwart. De HD230X is ook per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van 749,00 incl. BTW.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.