Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG lanceert HR925D en HR825T HDD recorders

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2012, 18:27 Categorie3D

LG zal dit jaar twee nieuwe harddisk recorders op de Europese markt brengen. Het topmodel is de HR925D en een stapje lager vinden we de HR825T. Beide modellen beschikken onder meer over een harddisk van 500GB, USB aansluitingen, een ingebouwde Wifi module en een brede ondersteuning voor verschillende video bestandsformaten.

Ook kunnen beide HDD recorders omgaan met zowel 2D als 3D videomateriaal in de vorm van DVD’s en Blu-ray discs, kun je een remote applicatie gebruiken op een iPhone, iPad of iPod, is er ondersteuning voor externe harddrives en zijn de recorders voorzien van twee USB poorten. Het verschil tussen beide modellen zit hem in de tuner en de Smart TV functies. Alleen het topmodel, de HR925D, beschikt over een dual-tuner en LG’s Smart TV 2.0 platform. Dit platform bestaat uit diverse mogelijkheden om content te delen binnen je thuisnetwerk en het gebruik van applicaties op je TV.

Naast deze twee modellen wordt er ook gesproken over een HR929D variant met een harddisk van 1GB en een HR720T zonder ingebouwde harddisk. Over de prijzen is nog niks bekend, maar de HR925D zou in ieder geval komende lente in Europa moeten verschijnen.

Bron: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.