Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt Google TV met QWERTY remote en 3D weergave aan

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2012, 13:17 Categorie3D

Na de flop in 2011 moet 2012 Google TV een nieuwe kans geven in de Smart TV markt. Volgens Google hebben veel fabrikanten interesse in het Google TV platform er worden dan ook aardig wat nieuwe producten verwacht tijdens CES 2012. LG is één van de fabrikanten die in de wereld van Google TV zal duiken met nieuwe Smart TV series. Daarnaast blijft het huidige Smart TV platform van LG bestaan.

Tijdens CES 2012 zal LG haar nieuwste Smart TV met het Google TV platform presenteren. De modellen beschikken naast Google TV ook over de passieve 3D techniek en Smart TV technieken van LG voor een, volgens LG, aantrekkelijke home entertainment optie. Volgens LG is het Google TV platform vooral interessant door het gebruiksgemak dankzij de op Android gebaseerde user interface. Daarbij worden de Google TV’s voorzien van een QWERTY versie van LG’s Magic Motion Remote, de Magic Remote Qwerty.

Naast Google TV blijft LG gebruikmaken van haar eigen Smart TV platform gebaseerd op NetCast. Meer dan 60 procent van de voor 2012 geplande TV’s zullen voorzien zijn van LG’s eigen platform.

Bron: LG

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.