Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Addon Five: Compacte en flexibele Hifi speakers

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2012, 17:53 CategorieLuidsprekers

De jongste telg in de Audio Pro Add On Serie, de Addon Five, is geen normale luidsprekerset. Dit zijn volgens de fabrikant ware hifi speakers in zo’n klein formaat dat je je werkplek luid kunt laten rocken. De tijd dat je computer alleen maar een stuk gereedschap was is allang verleden tijd. Tegenwoordig is muziek beluisteren via de computer normaal ds verdient de computer ook een goede geluidskwaliteit.

Addon Five is een zeer klein stereo speakersysteem, voorzien van een 36 Watt versterker. Klein en zeer flexibel, waardoor de Addon Five aangesloten kan worden op elk audio-apparaat met een lijnuitgang (zoals een hoofdtelefoon aansluiting). Addon Five kan ook op je flatscreen, iPhone-/iPad-dock of je mobiele telefoon gebruikt worden en in alle mogelijke ruimtes. Met de dual sound inputs is het mogelijk twee geluidsbronnen tegelijkertijd aangesloten te hebben. Addon Five is klaar voor draadloos gebruik door middel van de draadloze WF100 dongles en ook kan de WF200 dongleset gebruikt worden (optioneel). Sluit de Addon Five op je TV aan voor het upgraden naar een HD geluid terwijl je tegelijkertijd draadloos muziek kunt afspelen vanaf je laptop. Het wijzigen van de muziekbron is eenvoudig door middel van de meegeleverde afstandsbediening.

Addon Five levert volgens de fabrikant ondanks het compacte formaat een dynamische geluidservaring met een diepe bas. Er is een stevige, rubberen schuine standaard leverbaar (optioneel) ten behoeve van plaatsing dichtbij de luisteraar. Voor een extra sterke bas-ervaring kan er op de Addon Five ook een actieve subwoofer aangesloten worden.

Addon Five is verkrijgbaar in mat rood, wit of zwart. De prijs per paar is 275 euro inclusief BTW.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.