Westinghouse komt tijdens CES 2012 met 70 inch TV

12 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
Westinghouse-TV

Het kan tegenwoordig niet groot genoeg wanneer het aankomt op het formaat van een TV. Verschillende fabrikanten proberen elkaar af te troeven met de grootste TV. Sharp lanceerde eerder dit jaar al een 70 inch TV alsof het de normaalste zaak van de wereld was en het Amerikaanse Westinghouse volgt nu met een model dat over hetzelfde beeldformaat beschikt.

Tijdens de CES 2012 show in januari zal Westinghouse, een merk dat we in Nederland nog niet kunnen vinden, haar eerste 70 inch LCD TV met LED achtergrondverlichting tonen. De Tv moet volgens de eerste berichten beschikken over een 120Hz beeldtechniek en een responsetijd van 8ms. Of de TV over 3D weergave beschikt is nog niet bekend. Daarnaast zal Westinghouse een ultraslank 46 inch model en een nieuwe draadloze, Bluetooth soundbar presenteren.

De CES 2012 vindt begin januari plaats in Las Vegas. Hier worden de nieuwste producten op het gebied van consumentenelektronica onthuld. Natuurlijk doen we hier begin volgend jaar uitgebreid verslag van.

Bron: Engadget

Reacties (0)