Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung toont teaser voor 2012 Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2011, 17:23 CategorieSmart tv's

Samsung zal tijdens de CES 2012 de eerste 55 inch OLED TV voor consumenten presenteren, maar daar houdt het niet bij op. Samsung heeft ook grote plannen met haar Smart TV platform. Om ons nog even warm te laten draaien voor wat we tijdens de CES 2012 gaan zien heeft Samsung een teaser gepubliceerd waarin alles draait om “the future of Smart TV”.

In de teaser gaat Samsung door de afgelopen 60 jaar van TV historie en de belangrijkste technologische ontwikkelingen in deze periode. De video eindigt met de boodschap “Experience the Future of Smart TV” waarmee duidelijk is dat Samsung de aandacht wil focussen op haar Smart TV plannen voor 2012. Daarbij kunnen we uit de video opmaken dat de focus vooral komt te liggen op de integratie van Smart TV met mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Naast haar eigen Smart TV platform zal Samsung in 2012 ook TV’s lanceren die gebruikmaken van het Google TV platform.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.