Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pathé Thuis VOD van start, onder meer op Samsung Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2011, 13:13 CategorieFilms

Pathé is vandaag van start gegaan met haar Video on Demand dienst Pathé Thuis. Middels deze dienst is het mogelijk films op aanvraag te bekijken op je TV, smartphone, tablet of computer. Op dit moment is de bibliotheek gevuld met 85 films maar Pathé geeft aan dat dit aantal snel uitgebreid zal worden. Films zullen ongeveer vier maanden na vertoning in de bioscoop in de Pathé Thuis beschikbaar zijn.

Films zijn verder zowel in SD als HD beschikbaar. Voor een film in standaard resolutie betaal je 5 euro, terwijl een HD film 6 euro kost. Na bestelling moet de film binnen 48 uur bekeken worden. Een overzicht van alle beschikbare films vind je op de website van Pathé.

Samsung Smart TV’s met Pathé Thuis

Samsung is de eerste TV fabrikant die de Pathé app integreert in haar Smart TV platform. Nederlanders met een Samsung Smart TV of Samsung Blu-ray speler kunnen nu de Pathé Thuis app gratis downloaden uit Samsung Apps. Vervolgens klik je de app op de TV aan om een film uit te zoeken.

Voor degenen die nog geen Samsung Smart TV hebben, heeft Samsung een aantrekkelijke actie. Wie voor 8 januari 2012 een Samsung Smart TV koopt, krijgt tot 150 euro op zijn bankrekening teruggestort én 50 euro huurtegoed voor Pathé Thuis. Alle winkels waar je de Samsung Smart TV’s kunt kopen vind je op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.