Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste multiplayer game app voor Samsung Smart TV’s gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2011, 15:17 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft al een groot assortiment aan applicaties voor haar Smart TV’s, maar een multiplayer game app ontbrak nog. Samsung brengt met ‘Mark the Spot’ ’s werelds eerste multiplayer game app uit voor de Smart TV’s van het merk. Met een smartphone of tablet als controller kunnen familie en vrienden met z’n vieren in de woonkamer de strijd aangaan om wie de beste topografiekennis heeft.

“De game is mooi in zijn eenvoud”, zegt Rick Fens, Content Manager Samsung Electronics Benelux. “Wie ‘Mark the Spot’ speelt, ziet op de Samsung Smart TV een foto verschijnen. Op de smartphones en tablets van de spelers komt op datzelfde moment een Google Maps wereldkaart in beeld. Elke speler moet op de kaart op zijn smartphone of tablet aangeven waar de foto is genomen. Vervolgens verschijnen op de TV de plekken waar de spelers dachten dat de foto vandaan kwam. Degene die hemelsbreed het dichtst bij de juiste locatie zit, wint ‘Mark the Spot’”.

In de Samsung App store kunnen mensen met een Samsung Smart TV de multiplayer game ‘Mark the Spot’, ontwikkeld door Samsung zelf, vanaf januari downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.