Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De historie van Marantz

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2011, 12:37 CategorieReceivers

Marantz kondigt vandaag de lancering aan van de volledig nieuwe weergave van de Marantz historie op haar website. Dit uitgebreide on-line archief is rechtstreeks te bekijken via deze pagina en laat de volledige historie van Marantz zien met daarin haar mijlpalen en innovatieve productontwikkelingen. Marantz biedt al jaren innoverende, eigentijdse en high-end audioproducten.

Vanaf de plaats waar het allemaal begon naar het toekomstige 60-jarige bestaan van Marantz in 2013, biedt het muziekliefhebbers en historici een compleet inzicht in één van de meest bekende high end merken ooit. Navigeren door het archief kan middels jaar- en productkeuze of via de befaamde Gyro Touch meter, waarmee iconische Marantz Tuners en Receivers in het verleden werden uitgerust.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.