Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics lanceert Soundware XS Digital Cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2011, 12:52 CategorieHome cinema sets

Boston Acoustics heeft vandaag een nieuw 2.1 home cinema systeem aangekondigd in de vorm van de Soundware XS Digital Cinema. Dit actieve subwoofer luidsprekersysteem is ontworpen voor verbetering van het TV geluid zonder de noodzaak van additionele componenten. Volgens Boston is de TV het middelpunt van de home cinema ervaring maar is het geluid ervan vaak minimaal.

Met twee compacte hoogglans zwarte SoundWare XS luidsprekers en een 8-inch naar voren gerichte subwoofer is de Soundware XS Digital Cinema een vereenvoudigd alternatief op een traditionele AV receiver en 5.1 surround systeem. Dankzij de minimale afmetingen is het tevens een heel goed alternatief voor een soundbar luidspreker. Eén van de unieke functionaliteiten van de SoundWare XS Digital Cinema is de selecteerbare “Film” of “Muziek” modus. Deze optie geeft op maat voortgebrachte audio voor films of muziek. De “Film Modus” moet heldere filmdialogen en krachtige cinematische audio effecten geven, terwijl de “Muziek Modus” audioreproductie geeft in concertkwaliteit.

De SoundWare XS Digital Cinema heeft een digitale optische ingang (kabel meegeleverd) voor optimale Dolby Digital decodering, RCA AUX-ingangen en een mini-stereo AUX-ingang voor een draagbare mediaspeler. Daarnaast is de SoundWare XS Digital Cinema voorzien van een Bluetooth ontvanger waardoor draadloos audio kan worden gestreamd vanaf een tablet, laptop, iPhone, Android of Blackberry smartphone.

De Soundware XS Digital Cinema in zwarte afwerking zal eind januari 2012 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs 499,00 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.