Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics lanceert Soundware S 5.1 luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2011, 15:58 CategorieHome cinema sets

Boston Acoustics, bekend van de hoogwaardige luidsprekers, heeft vandaag een nieuw 5.1 surround systeem gelanceerd in de vorm van de Soundware S 5.1. Dit nieuwe systeem is zeer compact en volgens Boston Acoustics een stap omhoog ten aanzien van het begin dit jaar gelanceerde Soundware XS 5.1 home cinema systeem. De Soundware S heeft betere akoestische audiovoortbrenging en hoger uitgangsvermogen.

Het systeem bestaat uit vijf satelliet luidsprekers (afmetingen 13x13cm) in hoogglans wit of hoogglans zwarte afwerking. Bijpassende muurbeugels met afdekkapjes en schroefbare luidsprekerkabel-aansluitpunten op de achterzijde zorgen voor optimale flexibiliteit. De bijpassende 10 inch (254mm) actieve subwoofer heeft een vermogen van 200 Watt (300 Watt piekvermogen) en is voorzien van Boston Acoustics’ eigen unieke BassTrack circuit voor een diepe en krachtige bass. De consumentenadviesprijs voor het Soundware S 5.1 luidsprekersysteem is 699,00 euro. De satelliet luidsprekers zijn ook los verkrijgen voor 79,00 euro.

De kleinere satelliet luidspreker van de Soundware XS 5.1 Special Edition is tevens beschikbaar vanaf nu voor 59,00 euro per luidspreker.

Technische Specificaties

  • Frequentie Response: Satelliet 132 Hz-20 kHz; Subwoofer 32-150 Hz
  • Aanbevolen versterkervermogen: Satelliet 10-125 Watt
  • Gevoeligheid: Satelliet 87 dB / (1 watt (2.83v) at 1m)
  • Subwoofer Crossover Frequentie: 60-180 Hz variabele lowpass

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.