Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple bespreekt HDTV plannen met mediabedrijven’

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2011, 11:17 CategorieLcd en led tv's

De geruchten over de HDTV plannen van Apple duiken weer op. Volgens anonieme bronnen van The Wall Street Journal heeft Apple met verschillende mediabedrijven gesproken over haar TV plannen, zonder al teveel details weg te geven of producten te tonen. Er is volgens de bronnen niet gesproken over content licenties en dergelijke. Blijkbaar wil Apple puur haar plannen presenteren om goodwill te creëren.

Hoewel Apple geeft uiteindelijke producten aan de mediabedrijven toonde heeft het wel enkele details prijsgegeven waarvan we eigenlijk al wisten dat ze niet zouden ontbreken. Zo zou het nieuwe product zowel middels spraak als middels bewegingen te bedienen zijn en moet het een platform worden dat niet alleen voor TV’s is. Het is belangrijk voor Apple om consumenten zowel op TV als op een tablet en smartphone toegang te geven voor content. Kijk je een programma op je TV dan moet je naadloos verder kunnen kijken op een ander apparaat.

Toch zullen we voorlopig nog geen Apple HDTV zien aangezien dit puur een verkenningsfase is. Eerder gingen er geruchten dat Apple in eerste instantie een iMac met TV functies op de markt wil zetten alvorens een daadwerkelijke TV te introduceren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.