Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo maakt Humax HD ontvangers interactief

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2011, 17:48 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft vandaag bekendgemaakt dat de Humax iRHD-5100C en Humax iRHD-5100C HDTV ontvangers een firmware update kunnen verwachten. Deze update moet ervoor zorgen dat de ontvangers geschikt zijn voor interactieve TV en dus extra functies voor de gebruiker bieden. Binnen enkele weken wordt de update uitgerold, eerst voor bezitters van de Humax 5100C decoder.

De update voor interactieve TV houdt in dat eigenaren van een Humax HD decoder voortaan onder meer video on demand en TV Gemist materiaal kunnen bekijken. Om films en TV series te kunnen bestellen moet het apparaat wel verbonden zijn met het internet, naast natuurlijk een verbinding met het kabelnetwerk van Ziggo. Om dit draadloos te doen is er een Humax Wifi USB dongle te koop voor 35 euro. Wanneer je de update hebt uitgevoerd kun je via de TV Portal knop op de afstandsbediening verschillende interactieve diensten oproepen. Meer informatie over het updaten van de apparaten en de mogelijkheden na de update vind je op de website van Ziggo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.