Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweets plaatsen tijdens TV kijken met de Panasonic’s Social TV app

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2011, 18:37 CategorieLcd en led tv's

Het is niet compleet nieuw maar voor bezitters van een Panasonic Viera Smart TV is het wel degelijk een nieuwe feature. Met de nieuwe Social TV app wordt het mogelijk om Twitter updates en Facebook updates te plaatsen terwijl je naar een TV programma of film aan het kijken bent. De Twitter feed of Facebook feed verschijnt aan de zijkant van het scherm waardoor je niks van de film of het programma hoeft te missen.

Het was al mogelijk om je Facebook of Twitter bij te werken op de Smart TV’s van Panasonic maar hiervoor moest je altijd naar een schermvullende applicatie gaan, wat natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk is. Met de Social TV app kun je meteen tweeten zodra er een doelpunt gemaakt wordt of even snel de laatste updates van je vrienden bekijken. Naast de Social TV app heeft Panasonic ook PlayJam, een online game kanaal, en een Bollywood filmkanaal, BigFlix, toegevoegd aan het assortiment.

Panasonic geeft aan dat de Social TV app alleen beschikbaar is voor Viera Smart TV’s uit 2011 of later en is gratis te downloaden in de Viera Connect Market. Mocht je een oudere Viera Smart TV hebben valt het natuurlijk altijd te proberen de applicatie te downloaden. Panasonic heeft namelijk enkele weken terug een update uitgerold waardoor ook 2010 Viera Smart TV modellen toegang krijgen tot de nieuwe Viera Connect interface en de Viera Connect Market.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.