Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony is bezig met een uniek TV concept

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2011, 18:51 CategorieLcd en led tv's

Eerder deze week maakte Sony al bekend flink op haar TV divisie te gaan bezuinigen door deze in drie takken op te delen. Een van deze takken, en de meest belangrijke, zou zich gaan focussen om research en ontwikkeling van nieuwe TV’s die zich echt onderscheiden van de concurrentie. In gesprek met de Wall Street Journal geeft CEO van Sony, Howard Stringer, aan dat er al iets nieuws en unieks aan staat te komen.

Wat het exact inhoudt, een nieuwe TV of nieuwe software, is niet geheel duidelijk. Stringer geeft aan dat er daadwerkelijk iets nieuws op het gebied van TV aan staat te komen. Hij was gecharmeerd was van de eenvoud en overzichtelijkheid van de iPhone en gaf aan dat het na vijf jaar zwoegen om een nieuw platform te ontwikkelen eindelijk het moment is om te laten zien wat Sony kan. Stringer spreekt ook over mogelijkheid van Sony om al haar productgroepen met displays en communicatie (smartphones, TV’s, PC’s en TV’s) te koppelen met haar eigen netwerkdiensten als Video Unlimited en Music Unlimited.

Erg duidelijk is het niet maar we kunnen in ieder geval interessante producten en ontwikkelingen verwachten tijdens de CES 2012 in januari.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.