Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

RU Connected biedt HDMI kabels in meerdere lengten

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2011, 18:39 CategorieAccessoires

Als je onze website regelmatig in de gaten houdt zul je vast weten dat RU Connected voor ons geen onbekende partij is voor hoogwaardige video- en audiokabels. Tot op heden was het assortiment van RU Connected nog beperkt tot korte kabels maar daar is sinds deze week verandering in gekomen. Het Nederlandse bedrijf biedt HDMI kabels van 1, 2, 3, 5 en 10 meter, en aan de analoge interlink kabels is een 2 meter variant toegevoegd.

Bij RU Connected kun je nu een HDMI kabel van 1 meter aanschaffen voor een prijs van 22,95 euro. De langste HDMI kabel, 10 meter, kost 84,50 euro. Een zeer schappelijke prijs voor een hoge kwaliteit, zeker wanneer je het vergelijkt met wat high-end fabrikanten als Monster en Oehlbach voor hun kabels vragen.

Een tijdje geleden hebben we al een review gemaakt van de RU Connected kabels met een zeer positieve uitkomst. Naast HDMI kabels biedt het bedrijf analoge interlink kabels (1 meter en 2 meter), een digitaal coaxiale kabel van 1 meter en een optische toslink kabel van 1 meter. Bekijk het volledige assortiment hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.