Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo’s Android applicatie biedt ‘in-app’ toegang tot Spotify

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2011, 17:31 CategorieReceivers

Onkyo was in maart een van de eersten die de digitale muziekdienst Spotify bracht naar home cinema receivers en vandaag wordt daar nog een primeur aan toegevoegd. Vanaf vandaag kunnen eigenaren van geselecteerde Onkyo AV receivers een firmware update downloaden waarmee het mogelijk wordt directe toegang te krijgen tot Spotify Premium in de Android applicatie.

De receivers waarmee je toegang kunt krijgen tot deze dienst zijn de TX-NR609/709/809/1009/3009/5009 en PR-SC5509 modellen. Daarnaast zal er eind 2011 ook ondersteuning geboden worden voor de TX-NR509 receiver, de TX8050 stereo receiver en de HT-S6405 en HT-S9405THX home cinema systemen. Naast de ondersteuning binnen de Android applicatie wordt het ook mogelijk in te loggen op Spotify middels je Facebook gegevens.

Alles wat je nodig hebt om van Spotify te genieten is een internetverbinding en een Spotify Premium account. De muziekdienst biedt abonnees directe toegang tot een zeer grote muziekbibliotheek en een hoge kwaliteit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.