Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Korting op luidsprekers en home cinema systemen bij Teufel

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2011, 15:35 CategorieActies

Met Sinterklaas en kerst voor de deur wordt er natuurlijk veel aandacht besteed aan interessante koopjes en aantrekkelijke aanbiedingen. We hebben er vandaag een voor je in de vorm van luidsprekerfabrikant en home cinema specialist Teufel. Op een speciale Sale pagina staan diverse audioproducten met flinke kortingen die oplopen tot enkele honderden euro’s.

Daarnaast krijg je bij elke bestelling vanaf 499,00 euro een gratis iTeufel Clock v3 ter waarde van 100 euro cadeau. Zoals je wellicht vaak bij ons voorbij hebt zien komen levert Teufel high-end luidsprekers, alles-in-één home cinema systemen, PC speakers, wekkerradio’s en nog veel meer. Kortom, je haalt voor jezelf een fraai luidsprekersysteem en krijgt er een kerstcadeau voor een ander gratis bij.. Bekijk nu de Sale bij Teufel actiepagina voor de laatste aanbiedingen.

  • Delen:

Reacties

  1. peter
    28 november, 2011 om 21:42

    Beste Martijn,

    Nadat wij door jou uitvoerig van advies zijn voorzien, hebben wij eindelijk de knoop doorgehakt! Wij hebben net een teufel 5.1 set gekocht (columa 900). Begin december ga ik de laatste aanschaf doen, een onkyo 809. Nogmaals dank voor de goede ondersteuning….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.