Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Elac introduceert nieuwe SUB-2030 actieve subwoofer

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2011, 19:19 CategorieLuidsprekers

Elac heeft vandaag een nieuwe subwoofer geïntroduceerd die volgens de fabrikant gewoon “diep en strak” moet klinken. In een gesloten behuizing wordt een 25 cm driver toegepast van het lange slag type met een krachtig magneetsysteem. Deze unit wordt aangestuurd door een 300 watt (sinus) versterker met BASH technologie. Deze technologie moet voor een hoog rendement en een zeer lage vervorming in het werkingsgebied zorgen.

De subwoofer beschikt onder meer over een frequentiebereik van 20 tot 180Hz, in inhoud van 34 liter en een afmeting van 356 x 300 x 315mm. Dankzij het traploos regelbare volume, kantelpunt en fase is de subwoofer van vrijwel universeel toepasbaar. De subwoofer heeft een inschakelautomaat, maar ook een aansluiting voor de optionele Elac Wireless dongle. Goed voor het milieu is het lage stand-by energieverbruik.

De sub is strak doch chique qua uitstraling. De SUB 2030 is van af heden leverbaar en wordt in een matzwarte lak geleverd. De verkoopprijs bedraagt 699,00 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.