Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins: Hoe wordt een luidspreker gemaakt?

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2011, 18:53 CategorieLuidsprekers

Als je een echte home cinema of muziek fan bent dan vind je het vast en zeker interessant om te zien hoe high-end luidsprekers gemaakt worden. En dan is het helemaal mooi om te zien hoe een van de beste luidsprekerfabrikanten ter wereld dit doet. Bowers & Wilkins heeft een aantal interessante video tours gemaakt over het fabriceren van de 800 Diamond luidsprekerserie.

In de video’s worden verschillende stappen in het productieproces getoond. Zo krijgen we te zien het het kabinet gebouwd wordt, hoe de head units bewerkt worden en hoe de luidsprekers gespoten worden. Mike Gough, product manager bij Bowers & Wilkins, praat de video’s aan elkaar en toont vooral dat het productieproces zeer nauwkeurig uitgedacht is en uitgevoerd wordt. Gedurende het complete productieproces en op verschillende momenten van de dag worden de luidsprekers aan tests onderworpen om de hoogwaardige B&W kwaliteit te waarborgen.

B&W: Bouw kabinet

B&W: Bewerken head units

B&W: SpuitwerkBron: Bowers & Wilkins

  • Delen:

Reacties

  1. hertfordshire web
    01 maart, 2015 om 13:02

    Hello, i believe that i noticed you visited mmy website thus i got here to
    return thee want?.I’m trying to to find ssues to improve my
    web site!I suppose iits ok to make use of a few of your concepts!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.